Ota yhteyttä

Laita viestiä!

Voit lähettää tämän lomakkeen avulla tarjouspyynnön tai viestiä jos mielen päälläsi on kysymyksiä tai muuta mietittävää kotisivuihin liittyen. Autan ja opastan mielelläni myös ylläpitoon ja kaikkeen kotisivuihin liittyvissä asioissa. Pyrin vastaamaan viesteihin 24 tunnin kuluessa.

Www-sivut ovat monesti ensimmäinen kosketus yritykseen, ns. käyntikortti, minkä perusteella mielikuva yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista muodostuu. Yritystä, jota ei löydy Internetistä, ei ole olemassa. Tilastokeskuksen mukaan 88% Internetin käyttäjistä käyttää verkkoa tavaroita ja palveluita koskevassa tiedonetsinnässä. Teen www-sivuston, mikä on juuri sellainen kuin haluat ja palvelee parhaalla mahdollisella tavallla. Tavoitteena on, että voitte itse päivittää ja ylläpitää sivujanne helpon tekstieditorin tapaisen päivitystyökalun avulla, ilman että sinun tarvitsee opetella mitään koodikieliä.

Kerro vapaasti tarpeistasi ja kysy tarjousta. Mitä yksityiskohtaisemmin selostat tarpeesi sitä helpompi minun on tehdä tarjous.

Kuka olette? Mitä tarvitsette? Millainen budjetti ja aikataulu? Onko sivutilaa tai verkkotunnusta? Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, kysy pois! Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: jksumen(at)gmail(piste)com.

Laskutus tapahtuu Ukko.fi - palvelun kautta.