palvelut

kotisivut

Kotisivut ovat monesti ensimmäinen kosketus yritykseen, ns. käyntikortti, minkä perusteella mielikuva yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista muodostuu. Yritystä, jota ei löydy Internetistä, ei ole olemassa. Tilastokeskuksen mukaan 88% Internetin käyttäjistä käyttää verkkoa tavaroita ja palveluita koskevassa tiedonetsinnässä.

Teen sinulle kotisivut, mitkä ovat juuri sellainen kuin haluat ja palvelee parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteena on, että voit itse päivittää ja ylläpitää sivujasi helpon tekstieditorin tapaisen päivitystyökalun avulla, ilman että sinun tarvitsee opetella mitään koodikieliä.

Päivitän myös olemassaolevia sivustoja, joko sisällöllisesti tai ulkoasultaan.

Sosiaalinen media

Facebook? Twitter?

Linkitän sivusi haluamasi sosiaaliseen median palveluun; Facebook, Twitter, Instagram, Youtube ja opastan päivittämään tiliäsi. Vai tarvitsetko Facebook-sivun itsellesi tai yrityksellesi?

google ei löydä sivuasi?

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization), on tärkeä osa verkkosivustojen kehitystä ja markkinointia. Koska hakutuloksissa 1. – 3. sijat saavat sivustot rohmuavat suurimman osan kävijäliikenteestä, kannattaa hakukoneoptimointiin panostaa.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa sananmukaisesti parannustoimia, joilla saadaan oma sivusto nousemaan hakukonesijoituksissa paremmille sijoituksille tärkeillä avainsanoilla sekä löytämään lisää avainsanoja, joilla saadaan sivustolle sen aihepiiristä kiinnostuneita kävijöitä.

Sivun löytymiseen Googlesta vaikuttaa myös, onko kyseessä uusi alasivu jo tunnetulla sivustolla vai kokonaan täysin uusi verkkotunnus ja sivusto.

Lähde: Zoner

Tarvitsetko kotisivut?

Vai tarvitseeko nykyiset sivusi päivitystä tai hakukoneoptimointia?