palvelut

Kotisivut kuntoon

Kotisivujen suunnittelu

Toteutan sinulle kotisivut mitkä toimivat ja näyttävät hyvältä joka laitteessa. Voit halutessasi itse päivittää ja ylläpitää sivujasi helpon päivitystyökalun avulla, ilman että sinun tarvitsee opetella mitään koodikieliä. Kotisivut ovat monesti ensimmäinen kosketus yritykseen, ns. käyntikortti, minkä perusteella mielikuva yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista muodostuu. Yritystä, jota ei löydy Internetistä, ei ole olemassa. Tilastokeskuksen mukaan 88 % internetin käyttäjistä käyttää verkkoa tavaroita ja palveluita koskevassa tiedonetsinnässä. Ennen sivuston suunnittelun aloittamista, käydään yhdessä tulevan sivuston tarpeet ja tavoitteet. Visuaalinen ilme suunnitellaan asiakkaan toiveen mukaisesti tai jo olemassa olevaan brändiin sopivaksi. Kotisivujen asennusta varten tarvitset verkkotunnuksen (domainin) ja kotisivutilan.
Sosiaalinen media

Facebook? Twitter?

Linkitän sivusi haluamasi sosiaaliseen median palveluun; Facebook, Twitter, Instagram, Youtube ja opastan päivittämään tiliäsi. Vai tarvitsetko Facebook-sivun itsellesi tai yrityksellesi? Tai sosiaalisen median sivusi kaipaa ilmeen päivitystä?

google ei löydä sivuasi?

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization), on tärkeä osa verkkosivustojen kehitystä ja markkinointia. Koska hakutuloksissa 1. – 3. sijat saavat sivustot rohmuavat suurimman osan kävijäliikenteestä, kannattaa hakukoneoptimointiin panostaa.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa sananmukaisesti parannustoimia, joilla saadaan oma sivusto nousemaan hakukonesijoituksissa paremmille sijoituksille tärkeillä avainsanoilla sekä löytämään lisää avainsanoja, joilla saadaan sivustolle sen aihepiiristä kiinnostuneita kävijöitä.

Sivun löytymiseen Googlesta vaikuttaa myös, onko kyseessä uusi alasivu jo tunnetulla sivustolla vai kokonaan täysin uusi verkkotunnus ja sivusto.

Lähde: Zoner

Tarvitsetko kotisivut?

Vai tarvitseeko nykyiset sivusi päivitystä tai hakukoneoptimointia?