Siirry suoraan sisältöön

palvelut

Kotisivut ja some

Kotisivujen suunnittelu

Toteutan sinulle helppokäyttöiset kotisivut haluamallasi ulkoasulla, sivut toimivat kaikissa päätelaitteissa, sekä löytyvät myös helposti Googlesta. Voit halutessasi itse päivittää ja ylläpitää sivujasi helpon päivitystyökalun avulla, ilman että sinun tarvitsee opetella mitään koodikieliä.

Kotisivut ovat monesti ensimmäinen kosketus yritykseen, ns. käyntikortti, minkä perusteella mielikuva yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista muodostuu. Yritystä, jota ei löydy Internetistä, ei ole olemassa. Tilastokeskuksen mukaan 88 % internetin käyttäjistä käyttää verkkoa tavaroita ja palveluita koskevassa tiedonetsinnässä.

Ennen sivuston suunnittelun aloittamista, käydään yhdessä sinun tarpeet ja tavoitteet. Visuaalinen ilme suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti tai jo olemassa olevaan brändiin sopivaksi.

Tavoitteeni on, että pienikin yrittäjä saa suuren hyödyn nettisivuistaan!

Autan mielelläni vaikka kädestä pitäen kaikissa digimarkkinointiin liittyvissä asioissa!

digimarkkinointia ja someen lisää sisältöä!

Sosiaalisen median ylläpito

Toteutan laadukasta sisältöä someen, halusit sitten ilmeen uudistuksen, lisää kävijöitä sivuillesi, some managerin, jonkun tekemään some postauksia tai aloittaa somemarkkinoinnin yrityksellesi. 

Sosiaalinen media on tehokas tapa tavoittaa uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Saada lisää yhteydenottoja ja myyntiä.

Ota yhteyttä tänään!

sivujasi ei löydy googlesta?

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization), on tärkeä osa verkkosivustojen kehitystä ja markkinointia. Koska hakutuloksissa 1. – 3. sijat saavat sivustot rohmuavat suurimman osan kävijäliikenteestä, kannattaa hakukoneoptimointiin panostaa.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa sananmukaisesti parannustoimia, joilla saadaan oma sivusto nousemaan hakukonesijoituksissa paremmille sijoituksille tärkeillä avainsanoilla sekä löytämään lisää avainsanoja, joilla saadaan sivustolle sen aihepiiristä kiinnostuneita kävijöitä.

Sivun löytymiseen Googlesta vaikuttaa myös, onko kyseessä uusi alasivu jo tunnetulla sivustolla vai kokonaan täysin uusi verkkotunnus ja sivusto.

Lähde: Zoner

Tarvitsetko kotisivut? Tai apua somen kanssa?

Ota yhteyttä! Kysyminen ei maksa mitään.