Siirry suoraan sisältöön

Jo Designs

Kuka olen?

Johanna, oululainen freelance web designer ja harrastelijavalokuvaaja. Rakastan kotisivuja ja olen hyvin määrätietoinen ja innokas kotisivujen luomisen suhteen, päämääränä on tehdä upeita sivuja unohtamatta toimivuutta ja käytännöllisyyttä. Pidän erityisesti web designin tuomista uusista haasteista eri projektien muodossa, enkä olisi tällä alalla jos en nauttisi tästä. Vapaa-ajalla nautin lenkkeilystä, valokuvauksesta, pelaamisesta, musiikin kuuntelusta, elokuvista ja teestä.

Mitä teen?

Suunnittelen ja toteutan kotisivuja, graafinen suunnittelu, front end koodaus, kotivujen uudistus, verkkokauppojen toteutus, valokuvaus, sähköpostiuutiskirjeet, sähköpostikampanjat, hakukoneoptimointia.
Tärkeintä on käytettävyys, selkeys, käyttäjäystävällisyys, hakukoneoptimointi ja asiakastyytyväisyys.
Kotisivut saadaan yhdistettyä myös Facebook, Twitter, LinkedIn, You Tube, Pinterest – ja muihin sosiaalisen median palveluihin. Sivut toteutetaan laadukkaasti, käyttäen oikeita menetelmiä ja nykypäivän standardeja. Voin myös muuttaa jo olemassa olevat sivut WordPress - sivuiksi, jolloin sivujesi ylläpito ja muokkaus on entistäkin helpompaa.

Tarvittaessa myös saavutettavuusvaatimukset voidaan ottaa huomioon ja tuottaa myös saavutettavuusseloste.

Tarvitsetko kotisivut?

Vai Facebook-sivun tai uuden ilmeen nettisivuillesi?